Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 262 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Nem sikerült az újabb bravúr az U14 korosztályban

Folynak az U14 csapatunk bajnoki küzdelmei is. A legutóbbi játéknapon Úri KSK fiataljait fogadta egyletünk. Az erős szélben nehéz dolga volt mind két társaságnak. A labda vagy nagyon gyors volt vagy nem ment elég messzire. De a szembe széllel sem volt könnyű futni a fiataloknak. Ennek ellenére izgalmas találkozót játszottunk. Ismét kiütközött, hogy nincs még mindig elég kondink a nyolcvan perchez, de amig fegyelmezettek voltunk ezúttal sem volt gond.

A találkozó elején a vendég együttes szerzett vezetést. Csapatukban két jobb képességű, labda biztos játékossal nehezen bírtunk a találkozó alatt. Két gólos hátrányba kerültünk. A helyzeteink megvoltak és értékesíteni is sikerült idővel. Csizmadia Tamás távoli lövése talált utat a hálóba, majd Bujdosó Dániel volt gyorsabb mint védője és szerzett gólt. Nánai Dominik szép védéseket bemutatva óvta kapunkat a góltól. Az első játékrészt három hármas döntetlennel zártuk, miután egy kapott gólra Kádár Balázs válaszolt. A kipattanó labdát nagy erővel rúgta a hosszú felsőbe.

A fordulás után jól tartottuk magunkat. Két kontra után pedig újabb két találatot értünk el. Jávorszki András és Bujdosó Dániel ért el találatot. Az utolsó perceket a vendég együttes megnyomta. Védőink nem futottak már annyit, mint az elején és elkerülhető gólokat kaptunk. A Mezei Róbert, Murár Márton által irányított védelem pedig jól zárt ezt megelőzően.

Összességében igazságos eredmény született.

Vasadi RSC - Úri KSK

       5 : 5

 

Hétközi mérkőzésen pótoltunk még egy őszről elhalasztott találkozót Csömör KSK csapata ellen. A tavaszi bajnokinkon bravúrnak számító döntetlent értünk el, a velünk egyetemben versenyen kívül szereplő együttes ellen. A játékot a hazai csapat irányította, nekünk a védekezés szerepe jutott. Sok futással és odaadással játszottunk és tartottuk is magunkat. Szerencsénk is volt az első játékrészben, a kapuig mindössze két alkalommal jutottunk el, igaz abból is lehetett volna gólt szerezni. Az ügyesebben játszó hazaiak ellen fegyelmezetten visszazártak támadóink is, így tudtuk magunkat tartani.

A fordulást követően már kijött a fáradság játékosainkon. Egy gyors támadás végén megszerezték a vezetést, nem érdemtelenül. Sajnos a folytatásban szétestünk, nem védekeztünk elégé. A hazaiak folyamatosan támadtak és lőtték a gólokat. Nem tartották be a kéréseket a játékosok és jobb csapat ellen így nem volt esélyünk a folytatásban.

Fizikálisan erősebb Csömör KSK bedarált minket a végére és hét találatig jutott. De amit az első félidőben bemutattunk arra lehet építeni, ha a játékosok is akarják.

Csömör KSK - Vasadi RSC

  7 : 0

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.