Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 52 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Fontos győzelem U18 korosztályban

2013. október 19-én hazai játéktéren láttuk vendégül Nagykőrös korosztályos csapatát.

Az eddig lejátszott 6 forduló után kirajzolódott erőviszonyok alapján két hasonló képességű csapat találkozott a szép őszi időben a vasadi sportpályán.

A mérkőzés előtt jó előjel volt számunkra, hogy már teljes kerettel tudtunk játszani és mindenki egészségesen vállalta a játékot.

A vendég csapat játékosai szinte kivétel nélkül testmagasságban a mi játékoskeretünk fölé nőttek. Szerencsére a labda nem mindig magasan ment a gyep felett.

A mérkőzés elején a nagykőrösi csapat szerzett vezetést. A felívelt szabadrúgásunk után a védők visszafejelt labdáját ellenfél támadója szerezte meg és a felezővonaltól gondolkodás nélkül kapunk irányába indult. Védőink sajnos nem érték utol a büntetőterületen kívül.  A kapunktól nyolc méterre pedig már nem mertük bántani. A támadó a bátortalanul kimozduló kapusunk mellett gólt ért el.

A kapott gól nem fogta meg a fiúkat, akik továbbra is a két gyors csatárunkban bízva passzolták, rúgták előre a labdát. Ellenfelünk védelme mögé emelt labdára Karner Dénes a kiváró védőt és a lassan kimozduló kapust is megelőzve az üres kapuba jutatta a játékszert.  Az egyenlítő találat még nagyobb harci kedvet hozott csapatunknak. Nem volt elveszett labda és feladott párharc.

Az első félidő felénél több pontrúgásunk is volt. Hol szabadrúgásokat végezhettünk el az ellenfél térfeléről, hol szögletet adhatunk be. A szögletek sajnos nem jelentettek túl nagy veszélyt, mert a magas vendég védők mindent kifejeltek. Egy ilyen felszabadítás után a kifutó védekező játékosok között visszapasszolt labdát ért utol Bódi Krisztián a kivetődő kapus előtt és okosan elgurította a hálóőr mellett a játékszert. Megszereztük a vezetést! Ellenfelünk támadásaiba nem volt kellő átütőerő, könnyedén állítottuk meg próbálkozásaikat.

A mérkőzésen talán először mi fejeltünk vissza egy ’Kőrösi kirúgást. A megszerzett labdát szépen játszotta a védők közé Dézsi Szilárd. Bódi Krisztián pedig a jobb összekötő helyéről mintegy huszonöt méterre a vendégek kapujától, jól célozva rúgta be a labdát a kapuba. A kissé kint álló kapusnak esélye sem volt a védésre. Szép találat!

Az első félidőt három egyes előnnyel zártuk. A védekezés a csatároktól kezdve végig meg volt a pályán. A széleken jól zártak a szélső védőink. Középen végre újra masszívak voltunk.

A második játékrész kísértetiesen hasonlított a Pilis ellen lejátszott mérkőzéshez. Jóformán alig léptük át támadásban az ellenfelünk térfelére. Kirúgott labdákat nem mi szereztük meg. A bedobásaink után nem tudtuk előre játszani a játékszert. Csatáraink is a középpályán védekeztek. A széleken hiába játszottuk előre a labdát nem értünk el belőle semmit. Ellenfelünk igaz, hogy nem tudott nagy gólszerzési helyzetet kialakítani, azért volt veszély a támadásaikba.

Alig negyedórával a vége előtt a büntetőterületünk előtt keresztbe vezetett labdához nem értünk oda, hogy ütközzünk a támadóval és ellenfelünk legjobban teljesítő játékosa nagy erővel rúgta a léc alá a labdát. Kapusunk tehetetlen volt.

Kicsit még meg kellett magunkat rázni, hogy nehogy ez a hazai mérkőzés is döntetlennel záródjon két gólos vezetés után. A vendégek már egy emberrel védekeztek csak hátul, de nem tudtuk úgy megjátszani a támadóinkat, hogy legyen gólszerzési lehetőségünk.

Aztán mégis csak betaláltunk a kapuba! Meszjár Károly bal oldalon rúgott előre labdát. A vendégek kapusa, aki a három gólt kapott társát váltotta rosszul futott ki a térfél közepére. Bódi Krisztián megelőzte és az üres kapuba passzolta a labdát a tizenhatos oldalvonaláról. Megszerezve ezzel a Vasadi RSC-nek a biztos győzelmet. Saját maga pedig mesterhármast ért el.

Küzdeni tudásból csillagos ötösre vizsgázott a csapat ezen a szép szombat délutánon.

Négy kettes végeredménnyel tartottuk itthon a három pontot.

 

A hazai siker hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva elérhető

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.