Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

2023.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

2022.

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (ingatlan)

 

 

Jóváhagyó határozat

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

Sportfejlesztési program

/Tárgyi eszköz beruházás (nem ingatlan)

 

 

 

2019.

Jóváhagyó határozat /37083

 Sportfejlesztési program /37083

 

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

2018.

Jóváhagyó határozat

 Sportfejlesztési program

 

 

2017.

 SPF jóváhagyó 2017.

 

2016.

 

2015.

 

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 56 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Végső pillanatig izgalmas mérkőzésen szereztünk három pontot

Megyei III. osztály Keleti csoport 15. fordulójában hazai pályán fogadtuk Tápióbicske csapatát. Viharos szélben játszottak, de olykor csak játszottak volna a játékosok. Sokszor a leállított labdát is elmozdította az erős szél, megfogta vagy éppen megnyomta a levegőben. Meglehetősen megnehezítve a játéktéren lévő játszani igyekvő játékosok dolgát. A kispadról irányítók is nehezen kommunikáltak a futballistákkal, mert a szél a hangjukat is elvitte.

 

 

Az elmúlt vasárnapon számtalan rossz előjel volt a kezdő sípszó előtt. A délelőtti játéktér előkészítésnél a hálót a kapura feltenni sem volt könnyű vagy éppen a vonalakat felfesteni. A sarokzászlóról például a zászlót vitte el a szél. Betegség, sérülés és eltiltás miatt négyen hiányoztak a múlt héten győztes keretből.

Továbbá borzolta a kedélyeket, hogy a mérkőzés vezetésére kijelölt játékvezető nem érkezett meg a kiírt kezdési időpontig. Miután nem tudtak arról kollegái, akik már a helyszínen voltak, hogy megérkezik e vagy sem, az előírt fél órás várakozási időt ki kellett várni. A játékvezető egyébként nem érkezett meg a mérkőzésre. A mérkőzést így ketten vezették le a sporttársak.

A Vasadi RSC – Tápióbicske KSK mérkőzésre kilátogató nézők, szurkolók nagykabátban figyelve nézték, hogy végre megkezdődik az összecsapás.

A mérkőzés elején kezdőrúgást végzett el Monori Sándor, aki egy labdát kapott ajándékba a csapat tagjainak aláírásával.

Az összecsapás számunkra jobban nem is kezdődhetett volna. Hátszéllel támadhattunk ellenfelünk kapujára, ami nagy segítséget jelentett ezt az előnyt élvező csapat számára.

A mérkőzés harmadik percében megszereztük a vezetést. A kezdőkörben ítéltek számunkra szabadrúgást az ellenfél térfeléről. Az öltőzőben előre megbeszéltek szerint minden pontrúgást a kapu elé rúgunk. Ez most teljes mértékben bejött, azaz bement!

A szabadrúgást Herczeg Csaba végezte el, a megrúgott labda pedig a kapus előtt 3 méterrel lepattant és onnan a léc alá vágódott.

A mezőnyben ’Bicske csapata jobban járatta a labdát és birtokolta is többet. Lassúak voltunk a középpályás védekezésben a mérkőzés elejétől kezdve, de a védelmünk jól takarított hátul. Támadásainkban szerencsére volt veszély. Gyors csatáraink minden labdára indultak, a szélsőink is bátran kezdeményeztek. Távoli lövésünk bár nem volt, gólt azért szerezhettünk volna. A kapusunknak is kellett bravúros védést bemutatni az eredmény őrzéséhez. A csapatmunka megfelelően működött.

Második szögletünk után a második gólunkat is megszereztük. Herczeg Csaba ezúttal előkészítőként jeleskedett. A bal oldali sarokból élesen lőtte a kapu elé a labdát. A védők között Bódi Krisztián emelkedett a legjobban és két méterről fejelt a kapuba a huszonharmadik percben. A gól és az előny némi megnyugvást jelentett.

A folytatás is nekünk kedvezett. Bátrabban passzoltunk, nem rúgtunk el minden labdát előre. Egy ilyen labdajáratás után a jobb oldalunkra került a labda. Az oldalvonal mellől Pirót István lőtte keresztbe a kapu előtt a labdát. A hosszú saroknál Haraszti Mihály vetődött a labda útjába és a kapufa tövéből segítette a játékszert a hálóba. Három nulla az eredmény ezzel a találattal a harmincegyedik percben.

Már kezdtek a nézőtéren megnyugodni a csapatot féltő szurkolók, a vendégek szépítettek. Bal oldalunkon hibáztunk el egy átadást. Ellenfelünk megszerezte, keresztbe passzolták a térfelünkön a labdát és a bal szélsőjük kicselezve védőnket középre lőtte a játékszert. A felpattanó labda Herczeg Csaba kezét érte. A játékvezető, kissé szigorúan, de büntetőt ítélt. A tápióbicskei csatár biztosan értékesítette a tizenegyest.

Készültünk már a félidei szünetre, mikor jött a viharos széllel a hidegzuhany. A vendégek elérték második találatukat. Ismét a bal oldali támadójukhoz játszották a labdát a ’Bicskeiek. Sajnos középen nem megfelelően vettük fel a támadókat. Becsúszva még menteni tudtunk, de a lecsorgó labdára nem mi értünk oda előbb. Ellenfelünk középpályása futtából kapura lőtte a labdát. Kapusunk előtt még meg is pattant és nem tudta hárítani.

A szünetre lehajtott fejjel mentünk, tudván, hogy a második játékrészben mi támadunk széllel szemben és nem lesz könnyű dolgunk, ha itthon akarjuk tartani a három pontot.

Bódi József vezetőedző kérte a játékosokat, hogy ne engedjék a térfelünkre úgy ellenfelünket, hogy nem támadjuk meg őket. Lehetőség szerint ne szabálytalankodjuk a kapunk közelébe. Védekezzünk minél fegyelmezettebben. Gólszerzési lehetőségeinket pedig váltsuk gólra.

A második játékrészben küzdöttünk a szembe széllel és ellenfelünk egyre több támadásával. Megtapasztaltuk milyen mikor a szél miatt a kirúgott labdáink nem mennek át a felezővonalon sem. Védelmünk egy egy megingást leszámítva jól végezte dolgát. Kapusunknak nem volt megingása és a szerencse is mellé pártolt. A középpályán majdnem mindig oda is értünk, hogy akadályozzuk a vendégeket a lehetőségek kidolgozásában is már.

Csatáraink előtt adódott gólszerzésre esély, de elkapkodtuk vagy pontatlanul passzoltak egymáshoz.

 

Negyed órával a vége előtt bebiztosíthattuk volna a győzelmet. Támadóink szereztek labdát a felezőnél. Kettő a kettő ellen szépen alakítottak ki gólhelyzetet, de a célzás pontatlan volt és a kapufa mellett elszállt a játékszer. Izgulhattunk tovább, hogy őrizni tudjuk az eredményt. A játékosok mind két részről fáradtan mozogtak már. A fegyelmezetlenségek száma is növekedett. Kapunktól harminc méteren belül több szabálytalanságot is elkövettünk, ezzel is növelve annak veszélyét, hogy ellenfelünk egyenlíthessen. Az összes ilyen próbálkozást hatástalanítottuk.

Kettő percet hosszabbított a játékvezető. Az utolsó pillanatig izgalmas volt az összecsapás. Szögletek és beadások záporoztak a kapunk elé. A végső csattanó pedig ellenfelünk kapusához fűződik. Beadást követően kirúgtuk a tizenhatoson kívülre a labdát. Rövidnek bizonyult a felszabadítás és az előre húzódó hálóőr mintegy harminc méterről futtából lőtt kapura. A labda nagyon jól ment kapunk felé. Hárítani nem tudtuk volna, de a kapufa velünk volt. A bal oldali kapufáról keresztben kipattanó labda elhagyta a tizenhatost. A sporttárs pedig lefújta a találkozót.

Mérkőzés végén volt szerencsénk, de nagyon sokat tettünk a győzelemért. A játékosok minden elismerést megérdemelnek ezután a mérkőzés után is küzdeni tudásból.

A Vasadi RSC - Tápióbicske KSK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

 

Bódi József – Vezetőedző:

Ha nehezen is, de sikeresen vettük az akadályt. Röviden és tömören így lehet a mérkőzésről beszélni. Nem szeretnék a körülményekkel foglalkozni. Gondolok itt a hiányzókra. A játékvezetőre várás, későbbi kezdés. Az időjárási viszonyokra fogni mindent, mert mindkét csapatnak irreálisak voltak az időjárási viszonyok.

A csapat mindent megtett a győzelemért, de azt hiszem megérdemelten tartottuk itthon a 3 bajnoki pontot.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen mostoha időjárási körülmények között is kilátogattak a mérkőzésre és biztatták a csapatot.

Ifj. Szíjjártó Imre 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.