Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 284 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Alacsony színvonalú mérkőzésen, igazságos döntetlen

Nem tudtunk a 2013/2014. évi bajnoki idénytől hazai pályán győzelemmel és szép játékkal búcsúzni. Csapkodó, pontatlan és rossz megoldássokkal teli mérkőzést láthatott a publikum. A vendég csapat is a képességeihez képest gyengén játszott. Kevés látványos megoldást és kapura tartó lövést láthattunk a kilencven perc alatt.

Az összes számításba vehető játékosunk Bódi József rendelkezésére állt a találkozóra, sérülés sem hátráltatott senkit.

Az összecsapást megelőző napokban leesett nagy mennyiségű csapadéknak köszönhetően a játéktér talaja kifogástalan volt. Az időjárás is kedvezett, igaz a mérkőzés elején volt egy gyors zápor, de a hátralévő időben nem jött égi áldás.

Az első percekben Tápióság csapata uralta a játékot. Kapunkra egy egyéni hiba után tudtak veszélyesek lenni. Jobb oldali szélsőjük rúgta oldalról kapunk elé a labdát, ami átcsúszott kapusunk lábai és kezei között, de még a gólvonal előtt megfogta a játékszert. A momentum némiképp ébresztőként hatott a játékostársakra. Nem lehet azt mondani, hogy sokat járatták volna a játéktéren lévők a labdát. Kevés mozgás volt mind a két oldalon. Eseménytelenül teltek a percek. Gyakorlatilag kiszorítósdi folyt a pályán, a védelmek a legegyszerűbb módon tisztáztak saját térfelükön. A talajon tudatos passz előre egyik oldalon sem volt, a vaktában előre rúgott labdákkal a támadók nem tudtak mit kezdeni.

Két sajnálatos sérülést lehetett még az első játékrészből feljegyezni, a kapusoknak nem kellett védést bemutatni. A pontrúgásokban sem volt veszély.

A szünetben volt mit mondani a vezetőedzőknek. A csapkodó játék egyik trénernek sem tetszett.

Bódi József kérte a Vasadi RSC játékosait, hogy tudatosan és pontosabban igyekezzenek megjátszani egymást. A védelem masszívan állt a lábán, de sem a középpályások sem a csatárok nem tudtak megtartani labdát. Kapura lövés nélkül nehéz lesz gólt szerezni.

A második félidő első részében sem változott a játék képe. A játékosok igyekeztek mindent megtenni a gól elérése érdekében, de kevés volt az összjáték, a váratlan megmozdulás. Nem jelentettünk veszélyt a vendégek kapujára, kapusuknak nem volt védeni valója.

A mi hálóőrünk sem gebedt bele a munkába. Sajnos a kevés teendői közé tartozott az is, hogy kivegye egy alkalommal a kapuból a labdát.

Negyed óra telt el a játékrészből, amikor a jobb oldalunkról végeztek el bedobást a ’Ságiak. A büntetőterületünkön belül álló csatárukhoz dobták a labdát, aki szépen fordult le védőnkről és lőtt kapura. Két másik védőnk igyekezett blokkolni a kísérletet. Mindkettőjükön irányt változtatott a játékszer és az ellenkezőleg elmozduló kapusunk mellett a kapunkba ment a labda.

Hátrányba kerültünk és sajnos nem biztatás hangzott el mindenki szájából, hanem egymásnak magyaráztak játékosaink. Sokan a másikban keresték a hibát az eredmény alakulása miatt.

Aktívabbak lettek támadóink a hátralévő időben. A szélekről volt néhány biztató beadásunk, próbálkoztunk távolról kapura lőni. Védekezésben nyíltabbak lettünk, de ezt a részét megoldottuk sikeresen.

Végre jött az első nagy lehetőségünk is. Pontrúgásunk után ellenfelünk kirúgta a labdát büntetőterület közeléből. Bal oldali hátvédünk gyűjtötte be és nem rúgta vissza a tömegbe, hanem a középső védőn keresztül megforgatták a labdát. Pirót István után Szabó Levente volt a labda útja. Bátran futott el a jobb oldalon és adott középre. A beadás kicsit mélyre sikeredett, ami a vendégek kapusának a kezei között átcsorgott. Haraszti Mihály érkezett a kapu előtt, de nem rúgta el egyből a labdát és egy védő szerelni tudott. Már nagyon közel jártunk az egyenlítő találathoz. Szöglet következett a mentést követően.

Kovács Krisztián végezte el a sarokrúgást. Az élesen kapu elé rúgott labdába Bódi Krisztián tette bele a fejét. A csúsztatás után még vendég védőt is érintett a labda mielőtt a hálóba került volna. Az egyenlítő találat után a végjáték nyílt lett.

Mindkét csapat a győzelmet szerette volna megszerezni. Lehetőség adódott előttünk kapu közeli szabadrúgásból, de nem értünk el belőle gólt. Nagyon rosszul kivitelezett elvégzés volt.

Az utolsó percben a vendég csapat is esélyt kapott a győzelem megszerzéséhez. Jobb oldalról rúghattak szögletet, egy véleményes asszisztensi intés eredményeként. A középre szálló labdát nagy erővel fejelték kapunkra, de Sirkó Viktor nagy bravúrral hárított. A mérkőzés folyamán ez a pillanat emlékeztet minket, hogy felnőtt futball mérkőzésen voltunk.

A kipattanó labda után a játékvezető véget is vetett a mérkőzésnek, a szenvedésnek. Egy egyes eredménnyel zárult az utolsó hazai fellépésünk ebben az idényben.

A játékosok véleménye szerint is gyenge találkozót produkált mind két gárda. A csapatok vezetői nem voltak megelégedve a látottakkal.

A Vasadi RSC – Tápióság KSK mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető

Bódi József – Vezetőedző:

Elszalasztott lehetőség.

Sajnos azt kell mondanom, hogy az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünkön a lélektelen játékunkkal elszalasztottuk azt a lehetőséget, hogy az utolsó két fordulónak úgy menjünk neki, hogy akár a mezőny első felében is végezhettünk volna, de sajnos a mai mérkőzésen nem tudtuk teljesíteni a célt. A mérkőzés összképe alapján igazságosabb lett volna a 0:0 is akár, mert sajnos a kapuk csak azért voltak fent a pályán, mivel a pálya tartozékai.

Ami viszont pozitívum, hogy az elmúlt négy mérkőzésen nem kaptunk ki és kevés gólt kaptunk.

Köszönjük szurkolóinknak a biztatást és a támogatást, amit minden mérkőzésünkön érezhetünk! 

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.