Két mérkőzés szombaton, kettő vasárnap

Október utolsó napján játszanak találkozót az utánpótlás csapatok. Az U19 Vasadon fogadja Gyál BKSE egyletét 2015.10.31-én, szombaton délelőtt 10 órakor. Fiataljaink teljesítménye nagyon hullámzó, de bízunk abban, hogy jó formában fogadják aktuális ellenfelüket. A találkozó kiegyensúlyozott játékot hozhat, de a jelenlegi listavezető magabiztosan hozza találkozóit. Eme lendületet törnénk meg.

Ugyancsak szombat délelőtt 10 órakor szerepel az U16 csapat. Soron következő ellenfelük Dabas-Gyón FC fiataljai lesznek. A lejátszott mérkőzések alatt csapatunk még nem szerzett pontot. Lassacskán már kezdik érteni a nagypályás futballt a gyerekek és remélhetőleg ennek eredménye is lesz.

A legkisebb korosztályos bajnokságban szereplő csapatunk, az U14. Ők november elsején fogadják Vasadon Tápióság KSK fiataljait. A mérkőzés 10 órakor kezdődik. Alig van hátra már az őszi szezonból, de egyenlőre még itt sincs győzelmünk a lejátszott találkozók alatt.

 

Az előző játéknapon hazai környezetben vereséget szenvedő felnőtt csapat ezúttal Farmosra látogat. Bódi József nem számíthat több játékosra sem. Ettől függetlenül a három pont megszerzése és az önbizalmunk helyreállítása lenne a cél.

A mérkőzés 2015. november 1. 13 óra 30 perces kezdési idővel van kiírva.

Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozókra!

Hajrá Vasad

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.