Vasad – Csévharaszt felnőtt bajnoki mérkőzés

November második hétvégéjén utánpótlás csapataink mind idegenben szerepelnek. Vasadon felnőtt együttesünk lép pályára, nem is akármilyen ellenfél ellen.

 

Szombat délelőtt szerepel az U14, akik Újszilvásra látogatnak. Gólokat már szereznek a fiatalok, de a győzelem nem jön össze. Bravúr lenne, ha esetleg ezen a hétvégén szereznének három pontot.

Ez az állítás, a szintén szombati napon mérkőzést játszó U16 csapatra is igaz. A lejátszott nyolc bajnoki mérkőzés alatt nem szereztünk pontot. Egyenlőre még tanulják a fiatalok a labdarúgást.

Pilisi vendégeskedésükre 14 órakor kerül sor.

 

Vasárnap az 50 százalékos teljesítménnyel álló U19 csapat Táborfalva KSE vendége lesz. A délelőtt 10 órakor kezdődő találkozón esélyesként léphetnek pályára a fiatalok, de túlkorosok nélkül, mert a felnőtt csapattal egy napon játszanak.

 

Felnőttjeink Régiós SC-Csévharaszt egyletét látják vendégül, reményeink szerint sok néző előtt. Az összecsapás 13 óra 30 perces kezdéssel van kiírva.

Szomszédos településünkön a nyáron indult újra a labdarúgás. A tabella hátsó részében elhelyezkedő ellenfelünk ellen mindenképpen a három pont megszerzése az elvárt. Reménykedünk, hogy mindezt szép játékkal érjük el és tapadhattunk az élmezőnyre továbbra is.

 

Várjuk szurkolóinkat a találkozókra!

 

Hajrá Vasad

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.