Programok a pályán

   

Ősszel minden bajnoki mérkőzésünk
Vasadon kerül megrendezésre

Hajrá Vasadi RSC

Pályázat

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2019. 09. 21. 16 óra

Vasadi RSC - Táborfalva KSE

 

2019. 09. 23. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Újszilvás KSE

 

2019. 09. 28. 16 óra

Vasadi RSC - Csévharaszti KSK

 

2019. 09. 30. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Nagykáta SE

 

2019. 10. 05. 15 óra 

Vasadi RSC - Pánd KSK

 

2019. 10. 07. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - FC Dabas

 

2019. 10. 12. 15 óra

Vasadi RSC - Ceglédberceli KSE

 

2019. 10. 14. 18 óra 30

Öregfiúk

Vasadi RSC - Táborfalva KSE

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Ceglédberceli KSE  9
2. Csévharaszti KSK  6  
3. Hernádi SE  6
4. SK Tóalmás I.  5
5. Táborfalva KSE  4 
6. Jászkarajenői SC  4 
7. Farmosi SE  3
8. Pánd KSK  3
9. Vasadi RSC  0 
10. Rebelog FC  0
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  9
2. Kakucs KSE  9 
3. FC Dabas  7
4. Albertirsa SE  7
5. Monori SE  6
6. Újszilvás KSE  6
7. Hernád SE  3
8. Táborfalva KSE  0 
9. Nagykáta SE  0 
10. Vasadi RSC  0 
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 146 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Pontosztozkodás Albertirsán

 

Felnőtt csapatunk a jelenlegi listavezető és még száz százalékos Albertirsa SE II. otthonába szerepelt a legutóbbi fordulóban a Megyei III. osztály Keleti csoportjában. A találkozóra szép számmal kisérték el csapatunkat szurkolók, akik nem éppen egy tökéletesen játszó Vasadi RSC láthattak.

 

A kezdő sípszó után a hazaiak rögtön bekezdtek. Hiába szereztünk labdát, mivel pontatlanok voltunk szinte azonnal vissza is adtuk. Akkor kerültünk közel ellenfelünk kapujához, amikor az ’Irsai térfélen szereztünk labdát. Helyzeteket ugyan ezekből sem alakítottunk ki.

 

A hátszéllel futballozó vendéglátónknak akadtak nagy lehetőségei is. Több ízben próbálkozhattak kapu közeli szabadrúgásokkal, jó kiugrásokkal. Kiss Gábor védései mellett a szerencse is velünk volt, amikor a labda a kapufáról két ízben is kifelé pattant. Minden öt percre jutott egy hazai szöglet.

Fél óra után enyhült a nyomás és kerültünk mi is helyzetbe. Dobrovenszki András és Kovács Krisztián előtt is adódott lehetőség, de nem találtunk a hálóba.

Két, három jó passzal már mi is tudtunk zavart okozni. Egy ilyen adogatás után a vezetést is megszereztük. Bal oldalunkon szerzett labdát Meszjár Károly, aki ezúttal pontosan játszott előre. A középpályáról használható átadást kapott Bódi Krisztián és szép egyéni megoldások után egy az egyben vezette a kapusra a labdát. Higgadtan gurított a hálóba.

Vártuk a szünetet, hogy átbeszéljük a hibákat és az előny tudatába megszervezzük a második játékrészt, de az elsőnek még nem volt vége. A sokadik Albertirsai szöglet után nem tudtunk menteni a kapunk előtt és a felpörgő labdát közelről a hálónkba fejelte csatáruk. Kár volt érte.

A második játékrészben ismét nyílt küzdelmet vállalt fel mind két együttes. A nagyobb lehetőségek ismét a hazaiak előtt adódtak, több veszélyes támadásuk volt és a szabadrúgásokat rendre jó helyről végezhették el. A védelmünk harcos helytállása, kapusunk védései és olykor a szerencse kellett hozzá, hogy ne kerüljünk hátrányba.

Elöl felértünk a kapuhoz, de erőtlenek voltak a befejezések. Gólt mi sem értünk el.

 Az utolsó nagy lehetősége az ’Irsaiak előtt volt. Egy az egyben lépett ki támadójuk, de Kiss Gábor eszén nem tudott túljárni.

Az eredménynek igazából mi örülhettünk jobban. Idegenben pontot szerezni egy lendületben lévő, jelenleg listát vezető csapattól mindig jó dolog. Ha legközelebb jobban meg tudjuk becsülni a labdát és mi is többet felérünk ellenfelünk kapujához, akkor eredményesebbek lehetünk.

 

Az Albertirsa SE II. - Vasadi RSC mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

Bódi József – Vezetőedző:

El kell ismerni, hogy a nagyobb gólszerzési lehetőségek a hazai csapat előtt adódtak. Ezeket hál Istennek átvészeltük. De a mérkőzésen úgy éreztem, hogy a csapatunk eléggé indiszponáltan és pontatlanul játszott. És sok mindent rosszul csináltunk, rengeteg hiba volt játékunkban.

Ennek ellenére azt hiszem, hogy az első helyen álló csapat otthonából egy pontot elhozni az nem rossz, ezt is meg kell becsülni.

Köszönjük, hogy szurkolóink elkísértek a találkozóra és biztattak minket!

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.