Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 153 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Szoros mérkőzésen maradtunk alul

Kijelenthető, hogy a mi egyesületünknek nem megy a játék, ha olyan csapat ellen szerepelünk, akik előttünk állnak a tabellán. Vagy a hitünkkel van baj vagy nem vagyunk elég rutinosak és vagányok a pályán.

Mindenesetre az Újszilvás KSE ellen sem sikerült a hazai pálya előnyét kihasználni és szórakoztatni a kilátogató nézőket, szurkolóinkat.

 

Pontatlanul és kapkodva játszottunk. A középpályánk nem volt elég határozott, a védelmünk megoldotta a feladat nagy részét. Támadóink pedig csak őrlődtek a vendég védők között. Ellenfelünk veszélyesebb volt a kapunkra, mint mi az övékre.

Néhány lehetőséget elrontottak, de húsz percnyi játék után szabadrúgás után vezetést szereztek. A bal összekötő helyéről végezhettek el szabadrúgást, a rövid kapufánál még nagyot védett az egész mérkőzésen jól védő Kiss Gábor, de a kipattanóra előbb ért oda a vendég támadó és közelről a vonalon túlra továbbította a játékszert.

A folytatásban igyekeztünk feljavulni, de nem igazán ment az előre játék.

A szünetben Bódi József átalakította a csapatot. Bátrabb játékra kérte a játékosokat és át is szervezte a hadrendet. Hátul egy az egyben védekeztünk, de legalább elöl volt egy kis élet a játékunkban.

Mentünk előre és lehetőségek is jöttek. El kell ismerni, hogy a vendég kapus is jól látta el a feladatát, a védők pedig takarítottak előtte ahogyan csak tudtak.

A játékunknak köszönhetően jött az egyenlítő találat. A kaputól harminc méteren belül mi jöttünk ki jobban három ütközésből is és Dézsi Szilárd emelte a büntetőterületen belülre a játékszert. Bódi Krisztián állítgatás nélkül, estében rúgta el a kimozduló hálóőr mellett a játékszert. Jó megoldás volt, szép támadás végén.

Ekkor úgy tűnt, hogy a lendületünk újabb találatot érhet. Volt is hátra egy fél játékrésznyi időnk. Látszott a csapaton, hogy nyerni akar, igaz a vendégeken is. Izgalmasan teltek a percek. Kiss Gábor védett három ízben is nagyot, tartva ezzel az eredményt. Elöl pedig volt lehetőség a gólszerzésre, de nem voltak elég pontosak az utolsó átadások.

Tíz perccel a vége előtt szögletet végezhetett el Újszilvás KSE csapata. Az elvégzés nem volt túl jól kivitelezett, de mégis gólra váltották. A középre szálló labda kapunktól húsz méterre esett le. Több játékosunknak is sansza lett volna elrúgni, de nem sikerült. A játékszert végül a kapunkba juttatta ellenfelünk támadója. Kár volt ezért a találatért!

 

A maradék időben jól ölte az időt ellenfelünk, bár az utolsó percben szabadrúgás után egyenlíthettünk volna, de nem tettük.

A második félidőben feljavult játékunknak köszönhetően jó meccset játszottunk, de ezért nem jár pont. Legközelebb a teljes mérkőzésen kell a hasonló hozzáállás.

 

Kettő egyes vereséget szenvedtünk.

 

 A Vasadi RSC – Újszilvás KSE mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

 

Bódi József - Vezetőedző:

A múltheti győztes mérkőzés után abban bíztam, hogy ez a hétköznapokra is jó hatással lesz az az minél többen fognak edzésre jönni. Sajnos ez nem így lett, ami miatt köszönhetően elvesztettünk egy olyan mérkőzést, amibe egyszer már sikerült vissza jönni.

De amikor kellet volna egy jó döntést hozni, akkor hibáztunk, amit góllal büntetek és így ismét vereséget szenvedtünk.

Köszönjük szurkolóinknak a biztatást!

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.