Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 133 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

U16 csapatunk első sikerére a 18. fordulóban került sor

Megéltük a pillanatot és nagyon örültünk neki! A Vasadi Regionális Sport Club U16 korosztályos csapata első győzelmét aratta a 2015/2016. évi bajnoki évad során. Tavaly ősszel kezdett el a csapat nagy része futballozni és Petró Zoltán, valamint Bódi József munkája meghozta az első sikert. A korábbi találkozókon sem játszottak alárendelt szerepet a fiatalok, de a helyzeteket nem értékesítették. A Dabas-Gyón FC elleni mérkőzésen ezúttal ezzel sem volt gond. 

 

A mérkőzést a vendég csapat kérésére hétköznapra halasztottuk és a találkozó helyszínének Vasadot választottuk. Sok néző, sok iskolatárs figyelte a gyerekeket, buzdította a mérkőzés alatt. Az első játékrészben vezetést is szereztünk és a folytatásban is jobban játszottunk ellenfelünknél. A játékosok élvezték a játékot és bátran játszottak. 

A második játékrész elején a vendég együttes egyenlített, de most ettől nem rogyott meg csapatunk. További két gólt értünk el, ami önmagában is nagy tett, hiszen egy találkozón sem értünk el kettőnél több találatot eddig és nem is volt olyan sem, hogy csak egy gólt kaptunk volna. A találkozót három egy arányban megnyertük.

 

Néhány nappal később Újlengyelben vendégeskedett korosztályos csapatunk. A vezetőedző nagy bánatára sajnos csak tíz fő jelent meg részünkről  kezdéshez. Sajnos ez már nem az első alkalom. Pláne annak tükrében érthetetlen a dolog, hogy az előző találkozóját megnyerte a csapat.

Nem volt látványos játék. Gól nélküli első félidőt követően Bartha Dániel révén szereztünk vezetést. Néhány perc múlva ellenfelünk egyenlített egy olyan játékos találatával, akinek már nem kellett volna a játéktéren lennie, de a játékvezető nem állt a helyzet magaslatán a találkozó alatt.

Aztán két játékosunk is megsérült az utolsó húsz percre, igaz folytatták a játékot, de így aztán már végképp emberhátrányban voltunk. Ennek ellenére mentünk előre, kissé lehet, hogy ész nélkül. A fiatalok nagyon meg szerették volna nyerni a találkozót. Volt is lehetőség a gólszerzésre, de nem találtunk a kapuba.

 

Az utolsó percekben még kétszer betalált a hazai csapat és három egyre megnyerte a mérkőzést.

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.