Programok a pályán

   

Hajrá Vasadi RSC

Kövess minket...

Következő mérkőzések

2020.

Tabella

Pest megye IV. osztály

Délkeleti csoport

2019/2020

 

Hely Csapat Pont
1. Hernádi SE  20
2. Ceglédberceli KSE  19
3. Táborfalva KSE  18
4. SK Tóalmás I.  18
5. Csévharaszti KSK  14
6. Jászkarajenői SC  13
7. Farmosi SE  12
8. Pánd KSK  7
9. Vasadi RSC  4
10. Rebelog FC  3
     
     

 

Bővebben:

 

Öregfiúk tabella

Öregfiúk-bajnokság 2019/2020

Déli csoport 

Hely  Csapat Pont
1. Aranyszarvas SE  25
2. FC Dabas  24
3. Monori SE  21
4. Albertirsa SE  21
5. Kakucs KSE  17
6. Újszilvás KSE  10
7. Nagykáta SE  10
8. Táborfalva KSE  9
9. Vasadi RSC  8
10. Hernád SE  6
11. Dabas-Gyón FC  0

 

Támogatóink

 

Pirót Tüzép 

Magyar Labdarúgó Szövetség 

 Pest megyei foci

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

  

 

 

Jelenlévő látogatók

Jelenleg 157 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Két jobb képességű játékosával vert meg minket Kakucs KSE

Hazai környezetben láttuk vendégül Kakucs KSE csapatát április 17-én. Az erős szél, ami már mindennapos jelenség, főleg Vasadon, nehezítette a csapatok dolgát. A mienket egészen biztosan. A sikerünkért szorító szurkolóink mellett szép számmal kísérték el a vendég együttest is szimpatizánsai. A nézőtéren a hangulatra nem lehetett panasz.

Ellenfelünk közvetlenül a dobogó alatt helyezkedik el és közel húsz pont a különbség a két csapat között. Igyekeztünk megnehezíteni a dolgukat, de nagyjából csak ennyire futotta jelenlegi formánkból és erőnkből.

Bő negyed óráig játszottunk kevés hibával, aztán feleslegesen szabálytalankodtunk és rúgtuk feleslegesen a kapunk közelében a játéktéren kívülre a labdát. Mindkétszer büntetett a vendég együttes. Egy bal oldali szabadrúgásnál hagytuk üresen ellenfelünk támadóját, aki a hosszú sarokba csúsztatta fejjel a játékszert. Kis idő múlva pedig büntetőből volt eredményes a vendég csapat leggólerősebb csatára. Ezen két találattal el is dőlt alig huszonöt perc alatt a találkozó sorsa. 

Az első játékrészben hiába domináltunk az utolsó tíz percben, nem volt kaput eltaláló kísérletünk. Hátul pedig a védelem tagjai igyekeztek szabályos körülmények között megakadályozni az ellent. A legtöbb alkalommal pedig nem is mi, hanem ők saját maguk állították meg támadásaikat, miután számolatlan alkalommal indultak les helyzetből kapunk irányába.

A félidőben biztatták egymás játékosaink, hogy bátrabban és több önbizalommal végezze mindenki a dolgát. El kell ismerni, ritka az ilyen a Vasadi RSC öltözőjében ha hátrányban vagyunk.

Túlzás lenne azt állítani, hogy lefociztuk ellenfelünket a második játékrészben, de valahogy többet volt nálunk a labda, több támadást igyekeztünk felépíteni. Igaz, hogy ők már nem is erőltették a támadásokat, inkább kontráztak. És be is jött nekik. 

A hatvanadik percben éppen nem lesről indult Pekker Norbert vezethette jóformán a felezőtől kapusunkra a labdát és nem tette meg azt a szívességet, hogy kihagyja a ziccert. Végképp eldőlt a mérkőzés.

A vége előtt tíz perccel az erőfeszítéseink egy büntetőhöz voltak elegek. Papp János cselezte be magát a büntető területre, ahol szabálytalankodtak vele szemben. A büntető megítélésénél látszódott, hogy kútban van a csapat és nincs egészséges önbizalom a játékosokban. Nem volt aki a labda mögé állt volna. Végül Haraszti Mihályt győzték meg a játéktéren kívülről. Sajnos ilyenkor, ahogy az lenni szokott kimaradt a tizenegyes. A kapufa mellett ment el a labda. El vagyunk átkozva!

A találkozó kilencven percén keresztül a vendég kapusnak nem kellett védeni csak egy esetben, amikor huszonöt méterről találtuk el a kaput. Mélyen tudása alatt játszik csapatunk ezen a tavaszon.

Három nulla arányban nyert, az utolsó húsz percben félgőzzel futballozó, Kakucs KSE ezen a mérkőzésen.

A bajnoki idényből van hátra még hét mérkőzés. A cél csak az lehet, hogy minél több gólt és pontot szerezzünk, amellett, hogy nem bántjuk meg saját csapattársunkat és az edzőnket. Remélhetőleg már a sérülések elkerülnek minket és emelt fővel tudhatjuk le a 2015/2016. évi szezont. Legfeljebb a hatodik helyre érhetünk fel, míg a kilencedik pozíciónál várhatóan nem leszünk rosszabbak.

A Vasadi RSC - Kakucs KSE mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Bódi József - Vezetőedző:

Minden jog fenntartva Vasadi Regionális Sport Club 

2004-2014.